Zonnepanelen

Zonnepanelen - Henk van Tongeren BVZélf voorzien in uw energiebehoefte?

De zon is de meest betrouwbare en duurzame energiebron die we tot onze beschikking hebben. Elke dag levert de zon gegarandeerd energie, voor niets, óók als het bewolkt is. Dit, in combinatie met de stijgende energieprijzen, maakt de aanschaf van zonnepanelen tot een aantrekkelijke investering als u uw eigen duurzame energie wilt opwekken.

Budgetvriendelijke Duitse topkwaliteit

Henk van Tongeren biedt u zonnepanelen in drie verschillende categorieën: brons, zilver en goud. Dit betekent in de praktijk dat u met elk budget bij ons terecht kunt voor panelen van Duitse topkwaliteit, waarbij we u tot 30 jaar garantie kunnen bieden. Onze zonnepanelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en  hebben een lange levensduur. Als particulier ontvangt u 100% van de BTW retour op zowel aankoopbedrag als installatie. Voor bedrijven bestaan er diverse subsidiemogelijkheden, waarin we u graag wegwijs maken. Genoeg redenen dus om uw voordelen eens vrijblijvend op een rij te laten zetten. Of het nu voor uw huis is of voor uw bedrijfspand, wij rekenen u graag voor wat een investering u aan voordeel kan opleveren.

Zonnepanelen: iets voor u?

Wilt u in uw eigen stroombehoefte kunnen voorzien? Wilt u weten welke zonnepanelen het best passen bij uw situatie (woonhuis/bedrijfspand/tuin, plat/schuin dak, ligging tov de zon of budget)? Bent u benieuwd of het voor u interessant is om te investeren in zonne-energie? Bij Henk van Tongeren Energie brengen we dit snel en duidelijk voor u in kaart en kunnen we u altijd een passend en aantrekkelijk aanbod doen. Natuurlijk verzorgen wij daarnaast ook de volledige installatie en het onderhoud voor u. Wat uw wensen ook zijn, wij adviseren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden. Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.