Portable WindPower®

urban windturbine bij schiphol,windenergie,home energy

Duurzame, mobiele energieoplossing

Het terugdringen van CO2-uitstoot staat bij veel bedrijven hoog op de agenda en vormt een belangrijke uitdaging voor nu en voor de toekomst. Want: hoe realiseert u uw groene ambities wanneer u bijvoorbeeld kleinere hoeveelheden stroom nodig heeft op afgelegen locaties zoals bouwplaatsen of festivalterreinen? Henk van Tongeren Energie biedt u de ideale oplossing: mobiele, duurzame, groene energie door middel van Portable WindPower®. Hiermee kunt u niet alleen snel en eenvoudig voorzien in uw eigen duurzame mobiele energiebehoefte, het biedt u bovendien de kans om flink te besparen op de totale energiekosten ter plaatse. Het draagt bovendien substantieel bij aan het verkleinen van uw CO2-footprint!

Dé oplossing bij kleinere energiebehoefte/beperkte ruimte

Portable WindPower is dé oplossing wanneer u relatief kleine hoeveelheden energie nodig heeft op afgelegen locaties, of wanneer de ruimte op die locatie beperkt is[1]. Portable WindPower® levert elektriciteit op basis van slechts een enkele windmolen en is indien gewenst ook leverbaar met zonnepanelen. Afhankelijk van uw energiebehoefte en/of de mogelijkheden dan wel beperkingen van de locatie, kunnen er één of meerdere windmolens geplaatst worden. Het voordeel van Portable WindPower® (bijvoorbeeld ten opzichte van zijn grotere broer de Green PowerBox®) is dat voor plaatsing een oppervlakte van enkele vierkante meters al volstaat.

Meer weten over Portable WindPower®?

Wilt u meer informatie over het concept, de kosten, de subsidiemogelijkheden of de beschikbaarheid van Portable WindPower®? Bel dan met 055 368 23 00. Wij vertellen u er graag meer over!

 

[1] Heeft u grotere hoeveelheden energie nodig en is er meer ruimte beschikbaar? Dan biedt onze Green PowerBox® uitkomst!