Onze Green PowerBox®

De Green PowerBox tijdens de 'Dag van de Bouw' in Maastricht - 24 mei 2014

Green PowerBox board

Uw footprint wordt steeds kleiner!

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet alleen omdat ze daarmee een constructieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving, maar ook omdat dit ze financieel voordeel kan opleveren. Het gebruik van duurzame energie door bedrijven wordt immers sterk gestimuleerd door onze overheid. Voor bouwbedrijven geldt bijvoorbeeld: ‘hoe groener de footprint van de bouwplaats, hoe ruimer de subsidiemogelijkheden’.

Een slim en besparend concept

De Green PowerBox® van Henk van Tongeren Energie is een intelligente, mobiele energieoplossing die inspeelt op de stijgende vraag van ondernemers naar mobiele energievoorzieningen en die aansluit bij de groeiende maatschappelijk behoefte aan duurzame, groene energie. De Green PowerBox® stelt bouwbedrijven in staat te voorzien in hun eigen groene (grote!) energiebehoefte tijdens de bouw, maar biedt bijvoorbeeld ook de perfecte oplossing op festivals en evenementen. De PowerBox wordt geleverd inclusief een besparingsconcept: dit betekent in de praktijk dat de huur van de Green PowerBox® u een hoger rendement oplevert tegen een lager energieverbruik. Behalve dat dit u een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren, draagt het ook bij aan het verkleinen van uw footprint. Binnen dit besparingsconcept bieden wij u daarnaast pragmatische meedenkservice en praktische ondersteuning. De overheid biedt ruime subsidiemogelijkheden voor bedrijven met groene ambities: wij ontzorgen u graag door het gehele subsidietraject – van aanvraag tot administratieve afhandeling – voor u af te handelen.

De vraag is groot, dus reserveer snel!

Wilt u meer weten over het concept, de kosten of de beschikbaarheid van de Green PowerBox®? Bel ons dan vandaag nog voor meer informatie.
Heeft u interesse om de Green PowerBox® te huren? Wees er dan snel bij, want de vraag is groot en de beschikbaarheid (vooralsnog) beperkt!