CV-ketels

Waakvlam Henk van Tongeren Energie BV

Veel huizen en kantoorpanden worden verwarmd met een eigen centraal verwarmingssysteem. De CV-ketel die daarbij hoort, heeft een beperkte levensduur en moet vroeg of laat worden vervangen. Omdat de ketel kapot is, of omdat het model verouderd is en onnodig veel gas verbruikt. De nieuwste generatie ketels is bijzonder energiezuinig: met de stijgende gasprijzen wordt het dus al snel interessant om uw CV-ketel te vervangen.

Ruim assortiment

Henk van Tongeren Energie biedt u een ruim assortiment in energiezuinige ketels. Wilt u de aanschaf van een nieuwe ketel nog even uitstellen? Dan is het goed om te weten dat regelmatig onderhoud u veel winst kan opleveren: een goed onderhouden ketel kan tot wel 25% minder gas verbruiken! Met een onderhoudscontract van Henk van Tongeren Energie bent u verzekerd van een veilige, goed afgestelde ketel en van een snelle service tegen voordelige tarieven als de ketel onverhoopt kapot mocht gaan.

Interesse in een energiezuinige ketel?

Wilt u weten wat de mogelijkheden precies zijn en welke ketel het beste past bij uw situatie en budget? Wij denken graag met u mee en kunnen u breed adviseren over systemen en ketels (o.a. Remeha, Intergas, Nefit, Atag), maar ook over installatie en onderhoud. Bel ons gerust voor een vrijblijvend informatiegesprek.