Green PowerPanel®

TIJDELIJKE ENERGIEVOORZIENING OP LOCATIE

Steeds meer bedrijven hebben het al op de agenda gezet: het terugdringen van de CO2-uitstoot. Of dit nu is omdat ze dit zelf belangrijk vinden of omdat hun klanten of opdrachtgevers dit van hen verlangen, één ding is zeker: duurzame energie heeft de toekomst. Met ons Green PowerPanel® kunt u tijdelijk, op elke door u gewenste locatie, beschikken over groene duurzame energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw groene imago.

DUS: GROENE AMBITIES EN TIJDELIJK ENERGIE NODIG?

Met Green PowerPanel® kunt u op elke willekeurige locatie snel en eenvoudig voorzien in uw eigen duurzame energiebehoefte. Bijvoorbeeld op een bouwplaats of voor het aandrijven van een tijdelijke pomp of gemaal. Met Green PowerPanel® bent u in staat om – met behulp van de zon – elke dag uw eigen energie op te wekken. Natuurlijk volgen wij de technologische ontwikkelingen op de voet en werken we voortdurend aan verdere optimalisatie van ons PowerPanel. Zo is het nu bijvoorbeeld ook mogelijk om eventuele overcapaciteit op te slaan voor toekomstig gebruik.

MEER WETEN OVER GREEN POWERPANEL®?

Wilt u meer informatie over kosten, subsidiemogelijkheden, beschikbaarheid of ontwikkeling van Green PowerPanel®? Bent u benieuwd wat er precies mogelijk is in uw specifieke situatie? Bel dan met 055 368 23 00. Wij vertellen u er graag meer over.